clubavond maandag 3 februari

voor de veilinglijst klik hier.

In ons blad staat voor deze avond een quiz aangekondigd. Maar Ton van der Wurff, die altijd deze jaarlijkse quiz leidt, heeft nu een andere opzet. Hij zegt daarover het volgende:

Vorig jaar hebben we aan de hand van postzegels een reisje gemaakt door ons prachtige Nederland. Vandaag gaan we weer op een filatelistische reis, maar dan iets verder van huis. Ga er maar eens goed voor zitten en maak je veiligheidsriem vast. Zijn de koffers goed opgeborgen? Kijk uit, er kan wel eens wat uit de bagagebakken vallen! We vertrekken vanaf Schiphol met nog onbekende bestemming. Namens de vereniging biedt het cabinepersoneel u al snel een kopje koffie aan. De lichten worden gedimd en de reis gaat beginnen. We zien wel waar we gaan landen. We laten het maar aan onze reisleider over. Goede reis in ieder geval op deze Mystery Tour. Nog vragen? Deze keer geen vragen!!!

This entry was posted in Laatste nieuws. Bookmark the permalink.